Turiștii vin la Eforie Nord pentru relaxare și regenerare - Interviu cu dr. Mihaela Cucu, directorul medical al centrului Ana Aslan Health Spa

Turiștii vin la Eforie Nord pentru relaxare și regenerare - Interviu cu dr. Mihaela Cucu, directorul medical al centrului Ana Aslan Health Spa
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 iul 2019

Sezonul estival este în plină desfășurare și nevoia noastră de relaxare este din ce în ce mai mare. Așa s-a ivit ocazia de a sta de vorbă despre terapii spa la Marea Neagră cu două doamne minunate: pe de-o parte cu Iuliana Tasie, managerul Hotelului Europa din Eforie Nord, unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoralul  românesc și pe de altă parte cu dr. Mihaela Cucu, directorul medical al centrului Ana Aslan Health Spa. Ne-au prezentat noul concept de vacanță, comprimat de fapt în 3 cuvinte: Refresh, Relax, Revive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu ce ne întâmpinați și în acest sezon estival la Hotel Europa și la Ana Aslan Health Spa?

O să începem altfel povestea. Cu sfârșitul. Cu finalitatea în fața clienților. Ana Hotels a adus în România ceea ce cu toții căutăm pe net atunci când vrem să plecăm undeva. Dacă plecăm singuri, lucrurile sunt simple. Trebuie să ne facem pe plac doar nouă înșine. Dar dacă plecăm cu iubitul, cu o prietenă, cu mai multe prietene sau cu familia, căutăm mereu ceva care să ne îmbine pretențile și dorințele tuturor. Spre exemplu în familie lucrurile sunt cele mai clare. Noul concept de vacanță pe care Ana Hotels îl propune clienților săi este mixul de vacanță, cu oferte, pachete, activități specifice fiecărui membru al familiei. Și motto-ul Relax, Refresh, Revive este de fapt cumulul efectelor asupra unei familii: părinții se relaxează, copiii au activități supravegheate, extrem de atractive și interesante care le confer Refresh-ul specific, iar la finalul vacanței, toată familia trăiește din plin efectul de Revive.

Turiștii vin la Eforie Nord pentru relaxare și regenerare - Interviu cu dr. Mihaela Cucu, directorul medical al centrului Ana Aslan Health Spa

Da, așa da vacanță! Ne place acest nou concept de vacanță care de fapt le rezolvă pe toate. Ce pachete propuneți?

Primul  Relaxare și regenerare este încununarea motto-ului. Acel Revive care apare mereu după Relax și Refresh. Renașterea ca urmare a terapiilor pe care clienții le primesc la Ana Aslan Health Spa din cadrul Hotelului Europa este garantată. Regenerarea este asigurată de dușurile subacval, de băile saline cu plante, de masajul Vichy, de masajul cu nămol sapropelic, de cataplasmele cu nămol, de ședințele de masaj, fie că este vorba de un masaj al scalpului, extrem de reconfortant sau de masajul cervical ori de cel corporal de relaxare. Toate aceste proceduri incluse în pachet au rolul de a ne destinde și de a ne recrea în altă persoană – noi, aceiași dar totuși alții. Un alt pachet, foarte în trend în această vară se pare că este Detox și sănătate. Multă lume este din ce în ce mai preocupată de calitatea vieții și de obiceiurile mai bune sau mai proaste alimentare, precum și de implicarea unei activități fizice constante. De aceea, am conceput pentru acest segment de oameni programul DETOX ȘI SĂNĂTATE.

Povestiți-ne  și dumneavoastră, doamnă doctor Cucu mai multe despre acest program care sună foarte interesant!

El se recomandă pentru eliminarea toxinelor, îmbunătățirea absorbției substanțelor nutritive la nivelul tubului digestive, Reglarea metabolismului și Întărirea sistemului imunitar. Și credeți-mă că toate aceste nu sunt simple povești. Sunt obiective concrete și monitorizabile. Pacieții primesc consultație de specialitate și beneficiază de un set de analize medicale uzuale, recomandări și raport medical. Pachetul Detox și sănătate cuprinde terapii cu nămol (băi 20', masaje/ cataplasme 20’), masaje cu uleiuri esențiale, hidrotermoterapii, kinetoterapie, hidrokinetoterapie și electroterapie. În plus, pacienții primesc ca bonus și drenaje limfatice manual, precum și reflexoterapie plantară.

Minunat. Ce pachet ați recomanda doamnelor dornice să plece împreună – fie că este vorba despre mame și fiice, fie că este vorba despre două prietene care se decid pentru un summer retreat?

Cu siguranță, sunt foarte multe terapii potrivite doamnelor si domnisoarelor, dar as sublinia Terapiile pentru piele sănătoasă. Tot sexul feminin adoră să aibă pielea catifelată, tonifiată și fără niciun fel de imprimeuri. Numesc imprimeuri eufemistic pentru a masca cuvinte precum celulită sau vergeturi. Ei bine, pielea este unul dintre targeturile îngrijirii corporale ale doamnelor. De aceea am creat la Ana Aslan Health Spa pachetul numit chiar așa Terapii pentru piele sănătoasă. Hidratarea și hrănirea pielii noastre constituie un obiectiv important atunci când dorim să avem o piele frumoasă și bronzată, fără suferință de niciun fel. De asemenea și pachetul Suplețe și vitalitate se potrivește perfect doamnelor doritoare. Este un pachet de revitalizare “high-couture” care oferă celor interesați un plus de încredere în această vară! Ne convinge că trupul e un dar minunat de care trebuie să ne bucurăm cu fiecare prilej! Așa cum Centrul de sănătate Ana Aslan Health Spa ne-a obișnuit, frumusețea, relaxarea și revitalizare vine întotdeauna în completarea sănătății, ele fiind permanent corelate. Pachetul include pe lângă 4 proceduri clasice zilnice (masaje, terapii cu nămol, kinetoterapie și hidrotermoterapie) și consultație medicală, analiză corporală, ECG și dietă personalizată.

Turiștii vin la Eforie Nord pentru relaxare și regenerare - Interviu cu dr. Mihaela Cucu, directorul medical al centrului Ana Aslan Health Spa

 

Doamna doctor, mai este vreun program despre care nu ați amintit încă?

Da, ar mai fi Pauza pentru sănătate. L-am lăsat la final întrucât este extrem de complex ca și targetare dar și ca atitudine terapeutică din partea noastră. Obiceiurile de viață incorectă ce pot cauza sindromul de burn out, cu stres mult, nesomn,  duc la îmbolnăvirea treptată a organismului nostru. De aceea noi, Centrul de Sănătate Ana Aslan Health Spa, punem în primul rând accent pe sănătate și pe lângă relaxare și înfrumusețare. Relaxarea este interfața, sănătatea este de baza.

Doamna Iuliana Tasie, cum reușiți să vă modelați terapiile și ofertele pentru clienții diferiți? Am văzut că acum vara, vin foarte multe familii cu copiii, nu doar iubitori de SPA.

Am reușit să aducem în România confortul unui adevărat resort, pe care poate doar în strainatate îl mai poți regăsi. Hotel Europa și-a construit un renume pe piață europeană de mai bine de 40 de ani tocmai prin versatilitatea ofertei. Avem colaboratori printre marii turoperatori din Europa și clienți fideli din diverse țări nord sau vest-europene care ne vizitează an de an. În perioadele de început și sfârșit de sezon suntem gazdele persoanelor care dispun de mai mult timp liber și vin pentru tratamente balneare, cu nămol și apă sărată, iar în perioada vârfului de sezon aici se întâlnesc toate generațiile. Oamenii în vârstă pasionați de soare vin și vara, dar suntem foarte căutați de familiile cu copii, care consideră locația noastră o oază cu tot ce le trebuie pentru un concediu liniștit. Respectiv mare și plajă privată în imediată proximitate, piscină exterioară pentru adulți și copii, bufete variate cu produse proaspete și calitate, program artistic cu seri speciale, servicii de relaxare la spa, loc de joacă și activități pentru copii în aer liber, într-o grădina superbă, dar și în interior. Chiar și cei din familiile cu copii să știți că vin dornici de spa și sănătate, având satisfacția că fiecare din familie găsește ceva interesant de făcut la noi în hotel sau în cadrul spa-ului.

Care este costul unui astfel de pachet complet de cazare cu terapii spa?

Suntem diferiți așa cum bine știm. Nevoile noastre sunt diferite. Prin urmare și pachetele se personalizează în funcție de dorința clienților. De aceea cel mai bine este să se consulte pagina de oferte speciale ale Hotelului Europa https://www.anahotels.ro/ro/exclusive-offers.html#item-931, acolo găsind toate pachetele despre care noi am vorbit, diferențiate și în funcție de numărul de zile ales.

Vă mulțumim și ne oprim direct la dumneavoastră!

Iar noi vă așteptăm cu drag și bucurie!

viewscnt
Afla mai multe despre
eforie nord
mihaela cucu
ana aslan health spa