Carrefour numește un nou Director Executiv în România. Latour, fost inspector de finanțe, din pepiniera care i-a format pe actualul președinte al Franței Emmanuel Macron, pe Jean-Claude Trichet și pe Pascal Lamy, se retrage

Carrefour numește un nou Director Executiv în România. Latour, fost inspector de finanțe, din pepiniera care i-a format pe actualul președinte al Franței Emmanuel Macron, pe Jean-Claude Trichet și pe Pascal Lamy, se retrage
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2021

Carrefour Group l-a numit pe Julien Munch în funcția de Director Executiv al Carrefour România

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Julien Munch este succesorul lui Jean Richard de Latour, actualul CEO Carrefour România, care va prelua rolul de Director al Departamentului de Negocieri Branduri Internaționale în cadrul Grupului Carrefour.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Julien Munch și-a început cariera în anul 2000 ca ofițer în cadrul Forțelor Aeriene Franceze, fiind activ în Franța, cu misiuni internaționale. Ulterior, a lucrat în cadrul Inspecției Generale a Finanțelor, din cadrul Ministerului Francez al Economiei și Finanțelor. În anul 2017, s-a alăturat Grupului Fnac-Darty în rolul de Director Magazin Montparnasse, iar apoi a preluat poziția de Director Rețea Fnac Paris. 

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Vânzările din România ale Carrefour au crescut anul trecut cu 2,1%, până la 2,327 miliarde euro.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Retailerul are în România 40 de hypermarketuri, 193 de supermarketuri, 168 magazine de proximitate și 28 de magazine de tip Cash & Carry.

Jean Richard de Latour a fost numit în postul de CEO al Carrefour România în toamna anului 2018, anterior el fiind, pentru 4 ani, inspector în cadrul Inspecției Generale de Finanțe, un organism interdepartamental de audit și supervizare subordonat Ministerului Economiei, Finanțelor și Industriei și Ministerului pentru Buget.

În cadrul acestei instituții, inspectorii de finanțe sunt recrutați de regulă după absolvirea Școlii Naționale de Administrație (Școala Națională Franceză pentru Funcționari Publici de rang înalt) și lucrează acolo cel puțin 4 ani, înainte de a opta pentru o carieră în afara structurii. Printre cei care au mers pe acest drum au fost Jean-Claude Trichet (fostul guvernator al Băncii Centrale Europene), Pascal Lamy (fost director general al Organizației Mondiale a Comerțului), dar și actualul președinte francez Emmanuel Macron.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
julien munch