Cărturești deschide prima librărie ȋntr-o clădire de birouri

Cărturești deschide prima librărie ȋntr-o clădire de birouri
scris 18 apr 2019

Lanțul de librării Cărturești va deschide la finalul lunii mai o librărie la parterul clădirii de birouri America House din București, marcând două premiere pentru piața locală: lansarea unui nou concept Cărturești, pe un format mai mic, respectiv prima librărie la parterul unei clădiri de birouri din București.

Noua librărie Cărturești va avea o suprafață de aproximativ 92 metri pătrați.

ULTIMA ORĂ Interdicție de comercializare a anumitor tipuri de telefoane mobile CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Interdicție de comercializare a anumitor tipuri de telefoane mobile

Cărturești Victoriei va fi cea de-a zecea librărie a companiei din București, ȋn timp ce ȋn țară mai sunt deschise alte 17 unități.

Prima librărie Cărturești a fost deschisă în anul 2000.

Acționarii Direct Client Services, care operează rețeaua de librării, sunt  Șerban Radu – 45%, Lucica Nicoleta Iordan – 45%, Ceainăria Connoisseur SRL – 5% și Luce Design – 5%.

În anul 2017, compania a avut o cifră de afaceri de 112.367.709 lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
carturesti
librararie
america house