Colecțiile design Philippe Starck, în oferta de Black Friday a SensoDays

Colecțiile design Philippe Starck, în oferta de Black Friday a SensoDays
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 nov 2022

În fiecare an de Black Friday, SensoDays își surprinde clienții cu campanii care mai de care mai interesante. Anul acesta, produsele premium Home Déco de pe SensoDays vor avea prețuri Black Friday nu doar o zi sau un weekend, ci zi de zi, toată luna noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta include multe dintre colecțiile marilor designeri de Home & Déco. Poți alege între produse premium diverse, de la lumânări și decorațiuni interioare până la căzi de baie, lavoare, scaune și alte obiecte de mobilier. 

Colecțiile design Philippe Starck, în oferta de Black Friday a SensoDays

Luna noiembrie nu vine doar cu prețuri Black Friday, ci și cu creațiile unor mari designeri din domeniu, așa cum sunt și colecțiile semnate de Philippe Starck.

Acum e mult mai ușor să îți transformi total și spectaculos casa, ale-gând accentele și direcțiile de design potrivite fiecărei camere a casei.

O mulțime de produse premium incluse în campanie

SensoDays este numărul unu în materie de Home Déco de la noi din țară, venind periodic cu colecții și produse noi, dedicate fiecarui spațiu al casei, semnate de renumiți designeri internaționali.

Cum Sărbătorile sunt aproape, iar organizarea și decorarea mesei de-vine punctul central al preocupărilor noastre, aceasta poate fi ocazia perfectă pentru a ne opri la o temă pentru decorarea mesei de sărbătoare și pentru a alege produsele potrivite.

Colecțiile design Philippe Starck, în oferta de Black Friday a SensoDays

Veselă, porțelanuri, sticlărie și obiecte decorative, farfurii și pahare – pe toate le găsești în noiembrie la prețuri speciale, de Black Friday.

Să nu uităm nici de relaxare, atât de importantă mai ales în perioada următoare, iar pentru asta SensoDays are, din nou, soluția potrivită.

Din oferta de Black Friday nu lipsesc cele mai căutate produse pentru baie, cum ar fi căzi, sisteme de duș design, panouri de duș elegante, iar culorile “vedetă” sunt de această dată negru și auriu.

Astfel, campania de Black Friday include o mulțime de produse de o calitate superioară, pentru toate camerele casei: Living, Bucătărie și Baie.

Black Friday la SensoDays momentul perfect pentru un make-over general

Visezi de ceva timp la un produs de pe site? Aveai în plan o transfor-mare totală a casei tale și simți că acum e momentul potrivit?

Black Friday la SensoDays este momentul perfect fie pentru a-ți achi-ziționa piesele preferate, fie pentru a-ți transforma total casa.

Colecțiile design Philippe Starck, în oferta de Black Friday a SensoDays

În luna noiembrie, tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să vezi produsele marcate cu logo-ul Black Friday și să faci selecția potrivită.
În plus, în luna noiembrie Black Friday, ca de altfel tot timpul anului, livrarea în București și Ilfov se face rapid, cu mașinile SensoDays.

În țară, livrările se fac la fel de prompt cum v-am obișnuit prin curier.

SensoDays prezent în peste 250.000 de case ale românilor

De-a lungul timpului, SensoDays și-a consolidat poziția de top în domeniul produselor de Home Déco de la noi din țară. Astăzi, bran-dul SensoDays este prezent în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puțin un produs. Cele mai noi colecții ale brandurilor internaționa-le,  produsele premium destinate casei, dar și campaniile periodice de pe SensoDays fidelizează clienții mai vechi și atrag clienți noi. 

Colecțiile design Philippe Starck, în oferta de Black Friday a SensoDays

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
black friday
philippe starck