Coletăria.ro, parte a grupului Packeta din Cehia - parteneriat cu platforma eCommerce Gomag

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta din Cehia - parteneriat cu platforma eCommerce Gomag
scris 27 aug 2020

Coletaria.ro, jucător în transportul și livrarea coletelor pentru magazinele online, parte a grupului Packeta din Cehia, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, intră în parteneriat cu platforma eCommerce Gomag.

Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare și extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienți.

VIDEO&FOTO Apple va deschide un magazin plutitor CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Apple va deschide un magazin plutitor

Coletaria.ro preia și livrează toate coletele cu destinații în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina și Federația Rusă. Începând cu 1 aprilie, Coletăria.ro acoperă și Statele Unite ale Americii, unde operează livrări la prețuri începând de la 60 de lei/colet.

Recent, compania a investit 50.000 de euro într-un nou depozit în România, ca parte a strategiei de extindere la nivel național.  Situat în Oradea, în apropierea vămii Borș, este al doilea depozit din România al Coletăria.ro, deschis la doar 3 luni după inaugurarea primului depozit din București, în cartierul Militari, foarte aproape de ieșirea pe A1.

Coletăria.ro a încheiat anul 2019 cu 60 de clienți în România, în creștere cu 20% față de anul anterior.

Compania a intrat pe piața din România în urmă cu trei ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
coletăria.ro
gomag