Schimbare în echipa de conducere a electro-retailerului Vitacom Electronics

Schimbare în echipa de conducere a electro-retailerului Vitacom Electronics

Aviva Vita

scris 26 aug 2020

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți electro-retaileri din România, a numit-o pe Aviva Vita în poziția de Director Executiv Administrativ în cadrul companiei.

Aceasta a fost Marketing Manager al companiei.

Aviva Vita va avea în subordine directă departamentele de Resurse Umane, Support IT, Marketing, Financiar, Asigurarea Calității și PR și păstrează în continuare conducerea top managementului (Watchdog Committee).

Grupul polonez Scallier pregătește o rețea de parcuri de retail în România CITEȘTE ȘI Grupul polonez Scallier pregătește o rețea de parcuri de retail în România

Din noua poziție, aceasta își propune să reorganizeze și reinventeze activitățile din cadrul companiei, cu scopul eficientizării sarcinilor și creșterii productivității atât a departamentelor, cât și a angajaților. 

Vitacom Electronics a înregistrat pentru prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 23 de milioane de lei, în scădere cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut (25 de milioane de lei). Vitacom estimează că pentru anul 2020 va avea o cifră de afaceri în creștere față de 2019, simțindu-se deja în ultimele luni o reluare a trendului crescător din ultimii ani. 

Vitacom Electronics este prezentă pe piața locală din 1991.

viewscnt
Afla mai multe despre
vitacom electronics
aviva vita