Crăciun de poveste cu cadouri unice, originale și de calitate de la SensoDays.ro

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 dec 2017

Cadouri pentru familie, pentru prieteni, pentru partenerii de afaceri. Cadouri personalizate pentru ea, cadouri neutre pentru colegii de business. Cadouri pentru părinții lui, cadouri pentru copiii gazdei la care mergem in vizită. Așa este decembrie, plin de vise, de bucurie, de speranțe, de intrebări!

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Vino la SensoDays și vei găsi soluția. Te așteptăm, online și în cele două showroom-uri din București, cu o mulțime de propuneri variate, elegante și utile, a căror calitate este garantată de branduri cu renume și designeri premiați internațional. Branduri alese cu grijă, în cei 20 de ani de experiență ai echipei SensoDays.

Iată opțiunile care îți vor salva timp, pentru că știm că ești deja în căutarea acelui “ceva” special, high quality, care să rezolve totul într-un one-stop-shop. Cel puțin una este cu siguranță potrivită pentru ceea ce cauți.

1.     Noutatea absolută a profesioniștilor de la Berger Paris – 100% natural

Lumânări 100% naturale, realizate manual din ceară vegetală, parfumate cu arome care persistă pană la arderea finală, special create la Grasse – centrul mondial al parfumurilor.  

Lavandă, cedru de Liban, scorțișoară și portocală, citrice, trandafir, lemn de santal, mosc alb, note de vanilie – imposibil să nu poți alege aroma preferată, printre opțiunile de pe sensodays.ro, la care se adaugă un ambalaj grafic, deosebit de elegant, potrivit pentru orice tip de cadou.

Crăciun de poveste cu cadouri unice, originale și de calitate de la SensoDays.ro

2.     Ediția limitată de cadouri pentru Crăciun Villeroy&Boch – daruri unice, pentru amintiri nemuritoare

Ne dorim să ne simțim speciali, unici, diferiți, iar cadourile alese trebuie să confirme acest lucru. Villeroy&Boch știe acest lucru din anul 1748 și, de atunci, fiecare colectie de Crăciun are delicate elemente de unicitate, fie că vorbim despre căni sau cutiuțe decorative, globulețe sau mici bibelouri ce amintesc de perioade dragi ale copilăriei.

Colecția completă se găsește online aici și poate fi achiziționată și din Showroom-ul SensoDays din Știrbei Vodă.

Crăciun de poveste cu cadouri unice, originale și de calitate de la SensoDays.ro

3.     Cadouri inteligente, în combinații atractive, special gândite de SensoDays

Optează pentru un mix de cadouri elegante, interesante și practice! Alege din combinațiile speciale de produse design, utile și elegante in acelasi timp, potrivite pentru orice casă și pentru orice personalitate. Găsești pe site combinații inteligent asociate de Lămpi Kartell, difusere Lampe Berger, porțelanuri superioare, prosoape din bumbac egiptean și creme de îngrijire englezești. Frumos ambalate, gata pregătite pentru a fi oferite persoanelor oricat de sofisticate, ale căror gusturi nici măcar nu trebuie să le știi pentru că designul și calitatea nu dau niciodată greș.

Oferta completă o poți găsi aici.

Dacă asta este ceea ce cauți și tu în această perioadă, și anume cadouri speciale, “cu suflet și poveste”, integrate perfect apoi în viața ta și a celor dragi, sensodays.ro este locul cumpărăturilor perfecte. Am livrat până acum cel putin un produs în peste 100.000 de case, tot atatea visuri împlinite. Le putem îndeplini și pe ale tale și pe ale prietenilor tăi.

viewscnt
Afla mai multe despre
craciun
cadouri
sensodays.ro