Cum să transformi outdoor-ul într-o extensie a interiorului - trenduri catchy și ușor de aplicat

Cum să transformi outdoor-ul într-o extensie a interiorului - trenduri catchy și ușor de aplicat
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 apr 2021

Nu mai e mult până când vremea frumoasă ne va îndemna să ne plimbăm mai mult sau să ne mutăm biroul din casă în grădină. Odată cu această schimbare, sunt binevenite și câteva ajustări în materie de Home Déco.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Citește mai jos câteva dintre cele mai importante tendințe, după care intră pe SensoDays să îți alegi produsele preferate. Alegerile inspirate, “în trend” sunt cele care, deseori, ne înfrumusețează și ne ușurează cu mult viața.

Decorațiuni fără spații bine delimitate, cu granițe care se întrepătrund

O mare consecință a ultimului an este nevoia de extindere și libertate, nevoie preluată imediat și de domeniul decorațiunilor interioare. Simțim nevoia de ștergerea granițelor dintre indoor și outdoor, dintre spațiul în care ne relaxăm și cel în care mâncăm sau lucrăm – toate astea cu aceleași dorințe de confort, concentrare și relaxare specifice fiecărei activități.

Vestea bună este că marile branduri de Home Décor reușesc prin produsele propuse să șteargă cumva aceste granițe și să ne ofere piese cu adevărat interesante și versatile – fotolii care delimitează spațiile, comode sau măsuțe decorative ce separă un colț din living, corpuri de iluminat bine plasate care aduc un plus de intimitate.

Cum să transformi outdoor-ul într-o extensie a interiorului - trenduri catchy și ușor de aplicat

În cazul în care îți dorești să urmezi și tu acest trend, intră pe SensoDays acolo unde găsești o mulțime de produse cu ajutorul cărora să ștergi granițele și să te bucuri de libertate deplină în propria casă.

Pleacă din interior către exterior cu scaune ușoare și transparente, dar și cu veselă, pahare și tacâmuri colorate si fresh, ce ofera bună dispoziție și pot fi uitate fara grijă pe măsuța din grădină sau pe terasă.

Infrumusețează-ți casa cu detalii care fac diferența. Pernuțele decorative, vazele sau veiozele design fără fir merg la fel de bine în interior și în exterior. Plasate în ambele locuri, ele vor marca acea continuarea și fluidizare a spațiului de care ai nevoie pentru a șterge granițele și a crea același confort vizual.

Cum nu mai e mult nici până la vremea de plajă, nu te vei mai simți atât de restricționat de reguli, dacă vei alege să te bronzezi chiar în grădina ta, pe un prosop de plajă chic, modern și în trend, care poate avea multiple întrebuințări.

Pe toate le găsești pe SensoDays, platforma numărul unu de Home Déco  din România.

Spațiul partajat – o tendință care se va transforma în stil de viață

De câteva luni, lucrăm acolo unde și gătim, dormim sau ne relaxăm, dar această schimbare, credeam noi temporară, se va transforma în stil de viață. Cel puțin asta cred designerii care au pregătit deja soluții de Home Décor care să ne facă tranziția mai ușoară.

Se preconizează că în viitor tot mai mulți vor lucra de acasă sau vor alege să își amenajeze terasa, gradina sau baia într-un asemenea mod încât să nu mai meargă la restaurant sau spa.

Așadar, spațiul partajat va fi un nou mod de a trăi: mai practic, dar și mai frumos, care să bifeze cerințele activităților noastre sociale, jobului nostru sau modalităților de divertisment. 

Cum să transformi outdoor-ul într-o extensie a interiorului - trenduri catchy și ușor de aplicat

Multifuncțional – mai mic, dar mai practic

Odată cu pandemia, cu creșterea prețurilor la case, dar și cu conștientizarea grijei pe care ar trebui să o avem față de mediul înconjurător, raportarea la industria de decorațiuni s-a schimbat. Astăzi, tot mai mulți preferă obiecte de mobilier de dimensiuni mai mici, dar multifuncționale, cu sisteme inovative și de optimizare a spațiului.

Confortul maxim într-un spațiu mic poate fi bifat cu produsele de mobilă potrivite. Designerii oferă mobilier modern, de dimensiuni reduse, dar la fel de catchy și elegant. În plus, aceste produse pot fi oricând folosite în mai multe camere ale casei și ajustate în funcție de nevoi sau preferințe.

Naturalul și calitatea sunt noile definiții ale luxului

În 2021-2022, luxul se va defini prin simplitate, materiale premium, design inedit și obiecte realizate manual. Acestea sunt toate coordonate ale unei calități și a unui lux definite acum mai mult prin natural și autenticitate.

Și această tendință de Home Déco are o corespondență în tot ceea ce am trăit în ultima perioadă. Învățăm, astfel, să ne concentrăm și să apreciem lucrurile care contează cu adevărat și alegem să reducem consumul de masă tocmai pentru a da o șansă mediului înconjurător.

Cum să transformi outdoor-ul într-o extensie a interiorului - trenduri catchy și ușor de aplicat

Cel mai bun partener al tău pentru a aplica aceste tendințe în Home Déco este SensoDays

Acolo găsești cele mai noi, moderne, diverse și de calitate produse. Intră pe site și alege-ți piesele cu ajutorul cărora să pui în aplicare cel puțin câteva dintre trendurile de mai sus.

SensoDays este o platformă Home Décor de top în România, un site ale cărui produse se află în peste 250.000 de case ale românilor. Permanent, portofoliul SensoDays se înnoiește cu cele mai moderne și ingenioase colecții ale marilor case de modă, așa că merită să intri pe site și să vezi cu ce produse ai putea să începi transformarea căminului tău.

viewscnt
Afla mai multe despre
home déco
senso days