Decizie Hornbach - cine nu poartă mască, nu mai intră în magazin

Decizie Hornbach - cine nu poartă mască, nu mai intră în magazin
scris 27 apr 2020

Retailerul Hornbach a anunțat că accesul în magazinele rețelei este permis doar cu mască sau alte mijloace de protecție.

"Accesul în magazinele Hornbach va fi permis doar cu mască sau alte mijloace de protecție adecvate. Sănătatea și siguranța clienților și angajaților noștri sunt primordiale. Urmărim permanent evoluția situației actuale, marcate de epidemia de coronavirus, iar Hornbach ia măsuri pentru limitarea riscurilor, pentru că precauția este cuvântul de ordine pentru toată lumea, mai ales în această perioadă", este mesajul companiei.

Decizie Hornbach - cine nu poartă mască, nu mai intră în magazin

EXCLUSIV eMAG intră pe o nouă piață, de 500 milioane de euro, și vrea o cotă de peste 10% în următorii 3-5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV eMAG intră pe o nouă piață, de 500 milioane de euro, și vrea o cotă de peste 10% în următorii 3-5 ani

Fondată în anul 1877, Hornbach deține 160 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

viewscnt
Afla mai multe despre
hornbach
covid-19