Dedeman deschide al doilea magazin din Bacău, investiție de 12 milioane euro

Dedeman deschide al doilea magazin din Bacău, investiție de 12 milioane euro
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 14 dec 2016

Compania Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj de pe piața autohtonă, deținut de frații Dragoș și Adrian Pavăl, va deschide miercuri, 21 decembrie, al doilea magazin la Bacău, și va ajunge la o rețea de 45 de unități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Unitatea are o suprafață de vânzare de peste 15.000 metri pătrați, o parcare de 370 de locuri și 216 angajați. Lucrările de construcție și amenajare au durat 3 luni și jumătate. 

”Grație inaugurării celui de-al doilea magazin în Bacău, compania Dedeman încheie anul 2016 cu un număr de 45 de magazine la nivel național și peste 9.200 de angajați, în vreme ce cifra de afaceri a depășit 1 miliard de euro”, potrivit unui comunicat al companiei. 

În prezent, compania are în construcție un magazin în București, lângă IKEA din zona Băneasa.

Consiliul Concurenței condiționează preluarea PC Garage de către Dante Internațional, care va cesiona patru magazine online CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței condiționează preluarea PC Garage de către Dante Internațional, care va cesiona patru magazine online

Dedeman a avut anul trecut un profit net de 563 de milioane de lei (127 de milioane de euro) cu 35% mai mare față de câștigul de 415 milioane de lei (93,4 milioane de euro) raportat în 2014.

Afacerile Dedeman ar putea depăși în acest an pragul de un miliard de euro, dacă ținem cont că în 2015 vânzările au fost de 4,36 de miliarde de lei (980 de milioane de euro), potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanțe.

Dedeman este prezent pe piață din anul 1992 și are, în prezent, o rețea de 42 de magazine, cu suprafețe cuprinse între 7.500 și 18.000 de metri pătrați, peste 45.000 de produse în fiecare unitate și peste 8.300 de angajați.

Principalii jucători din piața locală de bricolaj sunt Dedeman, Praktiker, Hornbach, Leroy Merlin, Brico Dépôt sau Mr Bricolage.

viewscnt
Afla mai multe despre
dedeman
magazin
oradea
investiție