Diverta redeschide toate magazinele stradale, dar cu noi proceduri

Diverta redeschide toate magazinele stradale, dar cu noi proceduri
scris 7 mai 2020

Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, a anunțat că magazinle Diverta Lipscani (București), Diverta din Piața Unirii Cluj, Diverta din Piața Mare Sibiu și Diverta din Câmpina își reîncep activitatea.

Magazinele stradale redeschise vor funcționa pentru început pe un program ușor modificat. Se va lucra cu un număr redus de angajați, iar aceștia vor beneficia de toate măsurile de precauție: vor avea la dispoziție soluții dezinfectante și vor purta pe tot parcursul zilei măști și mănuși de protecție. În magazine vor fi delimitate clar spațiile, astfel încât să se păstreze distanța de minimum 2 metri între persoane. De asemenea, magazinele vor fi constant dezinfectate.

EXCLUSIV Decizie la Guvern - restaurantele vor fi deschise în 3 etape CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Decizie la Guvern - restaurantele vor fi deschise în 3 etape

Restul magazinelor Diverta, care se află toate în centre comerciale, vor fi redeschise după decizia autorităților privind reluarea activității în mall-uri.

În cele două luni de absență din retailul clasic, Diverta a funcționat exclusiv online. Numărul comenzilor din online s-a triplat in această perioadă, iar creșterea s-a menținut și după sezonul pascal.

viewscnt
Afla mai multe despre
diverta
jucarii
papetarie