După ce a preluat al doilea mall ca mărime din Budapesta, NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România, preia și cel mai mare centru comercial din Sofia, pentru 253 milioane euro

După ce a preluat al doilea mall ca mărime din Budapesta, NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România, preia și cel mai mare centru comercial din Sofia, pentru 253 milioane euro
scris 22 sep 2017

NEPI Rockcastle, compania rezultată în urma fuziunii dintre fondurile sud-africane New Europe Property Investments (NEPI) și Rockcastle, a preluat mall-ul Paradise Center din Sofia pentru aproape 253 milioane euro, finalizarea achiziției fiind condiționată de acordul Consiliului Concurenței.

Paradise Center este cel mai mare centru comercial din Sofia, cu o suprafață închiriabilă de 82.000 metri pătrați și este a doua achiziție a NEPI în Bulgaria, după Serdika Center, din vara acestui an.

Inaugurat în 2013, Paradise Center are un trafic anual de 10 milioane de vizitatori. Centrul comercial este închiriat către unele dintre cele mai populare branduri precum Bershka, Cinema City, Forever 21, H&M, LC Waikiki, Massimo Dutti, New Yorker, Pull & Bear, Reserved, Sephora, Sport Vision, Sofia Event Center (spațiu de evenimente), Stradivarius, Technopolis și Zara. 

Carlo Stefanel renunță să mai conducă operațiunile Stefanel în România și încearcă în țara natală o afacere proprie, cu biciclete electrice. Afacerea din România - preluată în administrare directă de tatăl său CITEȘTE ȘI Carlo Stefanel renunță să mai conducă operațiunile Stefanel în România și încearcă în țara natală o afacere proprie, cu biciclete electrice. Afacerea din România - preluată în administrare directă de tatăl său

Joi, NEPI Rockcastle a anunțat că a cumpărat al doilea mall ca mărime din Budapesta, tranzacție de 275 milioane euro

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, vrea să renoveze Arena Plaza și să atragă noi chiriași internaționali, potrivit companiei.

NEPI este prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

Săptămâna trecută, compania a anunțat că va investi 50 milioane de euro într-un nou centru comercial la Târgu Mureș, cu o suprafață închiriabilă de peste 50.000 metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
arena plaza
budapesta
achizitie
ungaria