NEPI Rockcastle investește 50 de milioane de euro într-un centru comercial în Târgu Mureș

NEPI Rockcastle investește 50 de milioane de euro într-un centru comercial în Târgu Mureș
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2017

NEPI Rockcastle, compania rezultată în urma fuziunii dintre fondul sud-african de investiții New Europe Property Investments (NEPI) și fondul imobiliar sud-african Rockcastle, va dezvolta la Târgu Mureș un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de peste 50.000 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția în mall-ul din Târgu Mureș se ridică la 50 de milioane de euro. Noul centru comercial va găzdui branduri noi, locale și internaționale, un hypermarket, un cinematograf, precum și spații pentru recreere în zona de restaurante și cafenele.

Terenul pe care va fi amplasat noul proiect de retail din Târgu Mureș se întinde pe o suprafață de 12 hectare.

Lucrările pentru construcția mall-ului din Târgu Mureș vor demara în prima parte a anului 2018, iar deschiderea centrului comercial este preconizată pentru al patrulea trimestru din an. Proiectul va fi amplasat la intersecția dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Calea Sighișoarei.

FOTO AFI a decis: mall-ul din Brașov va fi livrat în trimestrul I 2019. Inițial era luată în calcul și deschiderea la finele anului 2018 CITEȘTE ȘI FOTO AFI a decis: mall-ul din Brașov va fi livrat în trimestrul I 2019. Inițial era luată în calcul și deschiderea la finele anului 2018

NEPI Rockcastle este cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, listată la Bursa de Valori din Johannesburg și la Euronext Amsterdam. Compania investește în dezvoltarea activelor imobiliare din piețe competitive din Europa Centrală și de Est, ocupând poziții de top în țări precum România, unde este cel mai mare deținător de proprietăți de retail, Polonia (al patrulea cel mai mare dezvoltator din retail) și Slovacia (a doua cea mai mare companie de pe acest segment), având o prezență puternică și în Croația, Cehia, Serbia și Bulgaria.

Din portofoliul românesc al companiei fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și în Serbia, Slovacia, Croația și Cehia. NEPI deține și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în București, City Business Centre în Timișoara și The Office în Cluj.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
mall targu mures