evoMAG începe Black Friday

evoMAG începe Black Friday
scris 30 oct 2020

Retailerul evoMAG dă startul pe 30 octombrie la campanie de Black Friday și promite discount-uri de până la 85%, la peste 100.000 de produse, din circa 6.000 de repere.

Campania de Black Friday 2020 este mai mare cu 30% față de campania de reduceri de anul trecut, prin prisma numărului de produse aflate la reducere, spune retailerul

Tranzacție: Producătorul canadian de jucării Spin Master, inventatorul Bakugan, intrat și în România, cumpără celebrul cub Rubik CITEȘTE ȘI Tranzacție: Producătorul canadian de jucării Spin Master, inventatorul Bakugan, intrat și în România, cumpără celebrul cub Rubik

evoMAG  desfășoară ediția din acest an a Black Friday în intervalul 30 octombrie - 26 noiembrie, pe parcursul mai multor runde de reduceri. Ca și anul trecut, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday 2020
evomag