Exporturile de băuturi au crescut

Exporturile de băuturi au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2022

România a exportat, în primele cinci luni ale acestui an, băuturi în sumă de 108,4 milioane euro, în creștere cu 52,3% comparativ cu perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În perioada menționată, importurile de băuturi au însumat 251,7 milioane euro (plus 45%), rezultând un deficit comercial de 143,3 milioane euro la această secțiune de produse, scrie Agerpres.

Air Claim, firmă cu prestări de servicii în domeniul traficului aerian, profită de majorarea la 5,5 milioane a numărului de pasageri de la Aeroportul Otopeni la S1 și obține un câștig net de jumătate de milion de lei CITEȘTE ȘI Air Claim, firmă cu prestări de servicii în domeniul traficului aerian, profită de majorarea la 5,5 milioane a numărului de pasageri de la Aeroportul Otopeni la S1 și obține un câștig net de jumătate de milion de lei

Cele mai mari exporturi de băuturi au fost realizate în mai - 28,2 milioane euro, în aceeași lună fiind consemnate și cele mai mari importuri - 64,5 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bauturi
ins