Flanco lansează astăzi Black Friday și promite reduceri de până la 80%

Flanco lansează astăzi Black Friday și promite reduceri de până la 80%
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2018

Retailerul Flanco lansează astăzi Black Friday, cu reduceri de până la 80% la peste 700.000 de produse, campanie care va fi derulată până pe 19 noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a anunțat că această campanie va fi organizată în 131 de magazine din 93 de orașe ale României, precum și online.

Pentru ediția din acest an, a opta din istoria companiei, vor fi disponibile peste 70.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 230.000 de electrocasnice mari și mici, precum și sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule și unelte sau fitness, potrivit companiei.

FOTO Anvelope de iarnă: testele clubului german ACE au plasat Continental WinterContact TS 860 pe primul loc și în acest sezon CITEȘTE ȘI FOTO Anvelope de iarnă: testele clubului german ACE au plasat Continental WinterContact TS 860 pe primul loc și în acest sezon

”Câteva dintre cele mai așteptate produse și oferte sunt smartphone-ul Samsung Galaxy S9, care va fi disponibil la prețul de 2.499 lei, cu o reducere de 600 lei, televizorul smart Samsung 4K cu diagonală de 101 cm, la 1.499 lei, cu o reducere de 1.300 lei, mașina de spălat Beko de 6 kg la doar 799 lei, cu o reducere de 550 lei, și espressorul automat DeLonghi la 1.199 lei, cu o reducere de 1.500 lei”, se arată în comunicat.

Clienții vor avea la dispoziție soluții diverse de plată – de la cumpărături în rate prin credit fără adeverință și cu preaprobare în 10 minute în magazine, la plata cu cardul de credit cu până la 40 de rate fără dobândă, potrivit companiei.

FOTO Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Rusia, un hard-discounter care promite prețuri cu 20% mai mici, intră în România CITEȘTE ȘI FOTO Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Rusia, un hard-discounter care promite prețuri cu 20% mai mici, intră în România

Anul trecut, vânzările în rate prin credit au reprezentat peste 21% din totalul cumpărăturilor de Black Friday, fiind urmate de cele achitate prin cardul de credit, cu o pondere de 18%.

Planul de expansiune în teritoriu continuă pentru retailer și în această perioadă. Pe 26 octombrie, de la ora 09.00, în prima zi de Black Friday, Flanco va deschide primul său magazin din Orăștie.

viewscnt
Afla mai multe despre
flanco
black friday