FOTO Burger King, acum cu un nou francizat, continuă extinderea în România

FOTO Burger King, acum cu un nou francizat, continuă extinderea în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Lanțul de restaurante Burger King, acum cu un nou francizat, continuă expansiunea pe piața din România, cu un nou local, în City Park Mall Constanța. Recent, Burger King a ajuns în Palas Iași, în Argeș Mall, în Timișoara, în Iulius Town și în în Shopping City Târgu Mureș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

În februarie 2023, Profit.ro a anunțat că platforma poloneză Rex Concepts - prin care firma poloneză de investiții McWin, noul francizat Burger King în Polonia, va dezvolta brandurile Burger King și Popeyes pe mai multe piețe din Europa de Est, inclusiv în România - l-a recrutat pe Cristian Turculeț pentru poziția de director de operațiuni.

Auchan își crește afacerile în România, scade ca profit și număr de angajați. A anunțat recent că mărește prețul pentru fiecare recipient cu sigla SGR CITEȘTE ȘI Auchan își crește afacerile în România, scade ca profit și număr de angajați. A anunțat recent că mărește prețul pentru fiecare recipient cu sigla SGR

El a fost anterior CEO la Sport Couture Group, Regional Director la Starbucks și CoManaging Director la AmRest, operatorul care a relansat business-ul Burger King pe piața din România, cum a anunțat atunci în premieră Profit.ro.

Firma poloneză de investiții McWin, noul francizat Burger King în Polonia, va dezvolta brandurile Burger King și Popeyes pe mai multe piețe din Europa de Est, inclusiv în România, cu ținta de a deschide 600 de restaurante în următorii 10 ani.

FOTO Burger King, acum cu un nou francizat, continuă extinderea în România

McWin și Restaurants Brands International (RBI), proprietarul lanțurilor de restaurante de tip fast-food Burger King, Popeyes și Tim Hortons, au semnat acorduri de franciză principală și de dezvoltare pentru Burger King și Popeyes în Polonia, România și Cehia.

McWin, prin intermediul platformei sale nou înființate Rex Concepts CEE, urmează să extindă brandul Burger King în cele trei țări și să aducă brandul Popeyes în Cehia și Polonia.

Cum a anunțat în premieră Profit.ro, lanțul Popeyes a fost lansat în România la începutul anului 2022.

Kingfisher își crește veniturile în România. Recent a închis încă un magazin Brico Depot CITEȘTE ȘI Kingfisher își crește veniturile în România. Recent a închis încă un magazin Brico Depot

În total, McWin vrea să deschidă 600 de restaurante Burger King și Popeyes pe piețele din România, Polonia și Cehia, în următorii ani.

Noile acorduri vin la câteva luni după ce McWin a încheiat un contract de master franciză pentru Burger King în Polonia, în urma achiziției companiei locale Burger King (BK) SEE. McWin s-a angajat să deschidă peste 200 de restaurante Burger King în Polonia.

McWin este condusă de Henry McGovern, fondatorul AmRest Holdings, și de Steven K. Winegar, acționar și director executiv al Zena Group și fondator al Restauravia Grupo Empresarial.

Dezvoltatorul de restaurante AmRest este cel care a relansat business-ul Burger King pe piața din România, cum a anunțat în premieră Profit.ro.

AmRest, cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, operează, printre altele, lanțurile KFC, Pizza Hut și Starbucks.

Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
burger king
constanta