CONFIRMARE Lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes, printre cele cu cea mai rapidă creștere din SUA, vine în România. Planul companiei

CONFIRMARE Lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes, printre cele cu cea mai rapidă creștere din SUA, vine în România. Planul companiei

Foto Popeyes

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 22 mar 2022

Lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes intră în România, confirmând astfel informațiile anunțate de Profit.ro în toamna anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Compania a început recrutările de personal în România, cu un salariu lunar net de 2.200 lei plus tichete de masă de 20 lei/zi lucrată, primul restaurant urmând să fie deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City din București, a anunțat ulterior Profit.ro.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Informația este confirmată acum oficial, cu anunțul că brandul american Popeyes va deschide primul restaurant din România luna viitoare, în Băneasa Shopping City.

În octombrie, Profit.ro a anunțat că lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes se extinde în România, printr-un acord cu Sterling Cruise, și vrea să ajungă la 90 de unități pe piața locală în următorii 10 ani.

Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0 CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Lanțul de restaurante Popeyes a fost înființat în 1972 în New Orleans și cuprinde o rețea de 3.300 de unități la nivel global.

Foto Popeyes

Foto Popeyes

Popeyes este unul dintre restaurantele cu cea mai rapidă creștere din SUA. 
 
Grupul Sterling Cruise operează, în prezent, circa 40 de restaurante în România. Brandurile administrate de grup includ Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers și Resto Aperto.
viewscnt
Afla mai multe despre
popeyes
fast-food
sterling bruise