McWin, având în spate fondatorul AmRest, pregătește sute de restaurante Burger King și Popeyes inclusiv în România

McWin, având în spate fondatorul AmRest, pregătește sute de restaurante Burger King și Popeyes inclusiv în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 30 nov 2022

Firma poloneză de investiții McWin, noul francizat Burger King în Polonia, va dezvolta brandurile Burger King și Popeyes pe mai multe piețe din Europa de Est, inclusiv în România, cu ținta de a deschide 600 de restaurante în următorii 10 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

McWin și Restaurants Brands International (RBI), proprietarul lanțurilor de restaurante de tip fast-food Burger King, Popeyes și Tim Hortons, au semnat acorduri de franciză principală și de dezvoltare pentru Burger King și Popeyes în Polonia, România și Cehia.

McWin, prin intermediul platformei sale nou înființate Rex Concepts CEE, urmează să extindă brandul Burger King în cele trei țări și să aducă brandul  Popeyes în Cehia și Polonia.

Nou jucător – Unul dintre cei mai mari producători de haine din Israel a intrat pe piața din România CITEȘTE ȘI Nou jucător – Unul dintre cei mai mari producători de haine din Israel a intrat pe piața din România

Cum a anunțat în premieră Profit.ro, lanțul Popeyes a fost lansat în România la începutul anului, rețeaua locală incluzând în prezent 5 restaurante.

În total, McWin vrea să deschidă 600 de restaurante Burger King și Popeyes pe piețele din România, Polonia și Cehia, în următorii 10 ani.

Noile acorduri vin la câteva luni după ce McWin a încheiat un contract de master franciză pentru Burger King în Polonia, în urma achiziției companiei locale Burger King (BK) SEE. McWin s-a angajat să deschidă peste 200 de restaurante Burger King în Polonia.

McWin este condusă de Henry McGovern, fondatorul AmRest Holdings, și de Steven K. Winegar, acționar și director executiv al Zena Group și fondator al Restauravia Grupo Empresarial.

Dezvoltatorul de restaurante AmRest este cel care a relansat business-ul Burger King pe piața din România, cum a anunțat în premieră Profit.ro.

AmRest, cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, operează, printre altele, lanțurile KFC, Pizza Hut și Starbucks, având în portofoliu 9 branduri și 2.300 de restaurante în 23 de țări, cu peste 50.000 angajați.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
burger king
mcwin
acord franciza mcwin romania
popeyes romania