FOTO Lagardère Travel Retail deschide primele sale magazine Duty Paid în România

FOTO Lagardère Travel Retail deschide primele sale magazine Duty Paid în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 feb 2024

Grupul Lagardère Travel Retail, prezent în România cu branduri precum Inmedio, So! Coffee, Relay, 1 Minute și Hub Convenience, deschide primele sale magazine Duty Paid din România, în urma câștigării licitației publice organizate de către Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Licitația a avut ca obiect închirierea unei suprafețe de circa 2.000 de metri pătrați în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă - Otopeni, cu destinația de Duty Paid, presă și alte tipuri de accesorii sau suveniruri de călătorie, pentru o perioadă de 10 ani.

Auchan anunță că a dezvoltat peste 80 filiere de produse românești CITEȘTE ȘI Auchan anunță că a dezvoltat peste 80 filiere de produse românești

Ca rezultat al acestei proceduri, care a luat în considerare atât oferta financiară, cât și cea calitativă, veniturile CNAB rezultate din închirierea acestor spații comerciale ar urma să crească de cel puțin trei ori.

Lagardère Travel Retail va deschide magazinele etapizat, urmând ca până în luna noiembrie să fie finalizate lucrările de renovare și modernizare a tuturor spațiilor.

FOTO Lagardère Travel Retail deschide primele sale magazine Duty Paid în România


Astfl, Lagardere Travel Retail își extinde portofoliul de activități din România și pe segmentul Duty Paid prin intermediul Aelia, brandul său care numără circa 150 de magazine în întreaga lume.

FOTO Lanț de fast-food al unei familii finlandeze intră în România. Annabella revine lângă București. Nou strip mall CITEȘTE ȘI FOTO Lanț de fast-food al unei familii finlandeze intră în România. Annabella revine lângă București. Nou strip mall

Mixul de concepte propus de Lagardere Travel Retail va fi completat de conceptele RELAY, brand global de produse pentru călători, respectiv Discover – concept store pentru suveniruri.

Lagardère Travel Retail operează peste 5.120 de magazine în aeroporturi, gări și alte platforme, în 42 de țări, și a generat vânzări de 6,6 miliarde de euro în 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
lagardère travel retail
duty paid
aeroport