Serviciile duty-paid din Aeroportul Otopeni au fost suspendate

Serviciile duty-paid din Aeroportul Otopeni au fost suspendate
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2024

Serviciile comerciale tip duty-paid și conexe din Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București sunt suspendate pentru aproximativ 30 de zile, ca urmare a încetării contractului de asociere pentru spațiile duty-paid din aeroport, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

"Această perioadă este necesară pentru parcurgerea tuturor etapelor obligatorii în astfel de situații, cum ar fi efectuarea operațiunilor de inventariere, predare-primire etc. dar și pentru pregătirea spațiilor comerciale pentru funcționarea conform noului contract de închiriere, încheiat, în urma unei proceduri transparente de licitație, cu societatea Lagardere Travel Retail România.

Un român preia conducerea afacerilor C&A în trei țări CITEȘTE ȘI Un român preia conducerea afacerilor C&A în trei țări

Atât CNAB, cât și partenerii contractuali vor depune toate eforturile necesare pentru a scurta perioada de indisponibilitate a acestor servicii", subliniază sursa citată.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
henri coandă bucurești
duty-paid