FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs la care a fost detectată Salmonella

FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs la care a fost detectată Salmonella
scris 5 iul 2019

Lidl Romania informează că retrage din magazine produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g”.

FOTO România riscă amenzi UE de 1 milion euro pe zi pentru deșeuri. Soluția la îndemână pentru a evita sancțiunea CITEȘTE ȘI FOTO România riscă amenzi UE de 1 milion euro pe zi pentru deșeuri. Soluția la îndemână pentru a evita sancțiunea

În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată la acest produs Salmonella.

„Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019“, se arată într-un comunicat al Lidl.

FOTO A fost introdusă plata cu cardul la piață CITEȘTE ȘI FOTO A fost introdusă plata cu cardul la piață

Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menționate mai sus, sunt rugați să țină cont de retragere și să nu îl consume.

FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs la care a fost detectată Salmonella

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
lidl
salmonella