Frisbo primește o investiție de 1,2 milioane de euro

Frisbo primește o investiție de 1,2 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2019

Startup-ul Frisbo, platforma de smart efulfillment,  care preia depozitarea, procesarea și livrarea comenzilor magazinelor online, a primit o investiție de 1,2 milioane de euro, într-o rundă condusă de GapMinder Venture Partners, cu participarea ROCA X, anunțată în premieră de Profit.ro, la o evaluare a business-ului de aproximativ 6 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Frisbo a reușit astfel să-și cvadrupleze valoarea în ultimii doi ani, după investiția inițială de la Mircea Ilea și apoi Neogen si Risky Business, toți trei participând și la această rundă de investiții.

FOTO Google Maps lansează modul Incognito CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps lansează modul Incognito

Frisbo, care deservește clienți precum Bitdefender, Meli Melo sau foodpanda, va folosi fondurile pentru a dezvolta serviciul la nivel de produs self-service pentru retaileri și pentru a se extinde operațional prin adăugarea de noi hale în portofoliu. Operând hale în România, Ungaria, Slovacia și Polonia - de unde deservește și Germania, Frisbo își propune să le conecteze cu cele mai importante marketplace-uri din regiune și cele mai importante platforme de e-commerce, permițând astfel scalarea business-urilor locale în întreaga regiune.

La începutul lunii octombrie, acționarii Frisbo Efulfillment au decis transformarea companiei în societate pe acțiuni (SA), din societate cu răspundere limitată (SRL), operațiunea fiind o condiție de realizare investiției.

Frisbo Efulfillment furnizează din 2014 servicii de depozitare și procesare a comenzilor pentru magazinele online. Compania și-a început activitatea într-o hală din Brașov, iar acum are spații și în Cluj, Ploiești, Otopeni și Giurgiu. Anul trecut, afacerile companiei au crescut la aproape 1,65 milioane de lei, iar pierderea netă a avansat de la 554.613 lei la 1,78 milioane de lei.

Frisbo Efulfillment a înființat și o societate de software.

GapMinder, finanțat în majoritate prin fonduri UE, este un fond de investiții de capital de risc care vizează startup-uri aflate în faza de seed, la prima rundă de investiții sau în faza de pre-seed (accelerare). GapMinder a anunțat în aprilie că a atins pragul de 36 de milioane de euro ca dimensiune a fondului.

ROCA X, anunțată în premieră de Profit.ro, este un fond de investiții în tehnologie, destinat afacerilor disruptive la început de drum: tinerii antreprenori cu idei revoluționare din zona de tehnologie, în stadiu de MVP sau prototip, cu viziunea de a avea un impact în societate și cu pasiunea pentru a transforma această dorință în realitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
gapminder
frisbo