Germanii au început să trimită trenuri speciale pentru a-și aduce paste din Italia

Germanii au început să trimită trenuri speciale pentru a-și aduce paste din Italia
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2020

Lanțul de supermarketuri Aldi din Germania a anunțat joi că a început să trimită trenuri suplimentare în Italia pentru a se asigura că germanii au suficiente paste pentru a face față pandemiei de coronavirus, informează DPA și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Mai multe trenuri speciale au adus deja peste 60.000 de pachete de fusilli, peste 75.000 de pachete de penne și peste un sfert de milion de pachete de spaghetti din Italia, până la Nuremberg", cu prilejul unei prime livrări, a informat Aldi, într-un comunicat de presă. Compania a subliniat că a devenit mai dificil să importe paste și alte produse alimentare de strictă necesitate, în timp ce cererea pentru astfel de produse a crescut, scrie Agerpres.

FOTO Valul de înșelătorii scam continuă. A venit rândul Carrefour CITEȘTE ȘI FOTO Valul de înșelătorii scam continuă. A venit rândul Carrefour

"Produsele alimentare cu durata mare de valabilitate, precum pastele, sunt în prezent la mare căutare", a precizat Aldi, adăugând că va continua să cumpere paste de la furnizorul său din orașul Nola, în apropiere de Napoli.

viewscnt
Afla mai multe despre
paste italia
aldi
germania