Google Shopping devine gratuit pentru comercianți

Google Shopping devine gratuit pentru comercianți
scris 22 apr 2020

Google va propune comercianților să folosească gratuit serviciul său de cumpărături online, aflat în competiție directă cu Amazon în domeniul publicității orientate, informează AFP.

Gigantul american, lider mondial al căutărilor pe internet, a anunțat marți că vânzătorii americani vor putea să își distribuie produsele în regim de gratuitate pe platforma sa de la sfârșitul lunii aprilie și că intenționează să generalizeze această ofertă pentru comercianții din lumea întreagă, până la finalul anului 2020, scrie Agerpres.

Dedeman investește 4 milioane euro pentru a instala centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile magazinelor proprii CITEȘTE ȘI Dedeman investește 4 milioane euro pentru a instala centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile magazinelor proprii

Utilizarea Google Shopping era până acum rezervată companiilor care plăteau o taxă pentru a-și promova bunurile prin reclame difuzate pe motorul de căutare.

Închiderea magazinelor tradiționale din cauza pandemiei de coronavirus a accelerat această decizie a grupului Google.

Grupul american intenționează să colaboreze și cu serviciul de plată PayPal, pentru a facilita tranzacțiile pe platforma sa.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
cumpărături online
google shopping