Bittnet Group intră pe piața de e-commerce

Bittnet Group intră pe piața de e-commerce

Fondatorii Bittnet

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2020

Compania românească Dendrio Solutions, integrator de soluții IT&C și parte a grupului Bittnet, intră pe piața de e-commerce și lansează Dendrio Shop, o platformă online unde companiile pot achiziționa software, licențe, soluții IT și chiar hardware.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta de produse a Dendrio Shop se adresează în special segmentului IMM-urilor.

Un nou jucător: Spaniolii de la Arin Express intră în România CITEȘTE ȘI Un nou jucător: Spaniolii de la Arin Express intră în România

Dendrio reprezintă reuniunea a trei companii: Bittnet, Gecad Net și Crescendo. Dendrio face parte din Bittnet Group, un grup de companii listat la Bursa de Valori București din 2015, sub simbolul BNET. 

EXCLUSIV Trilulilu.ro a fost vândut CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Trilulilu.ro a fost vândut

Bittnet a fost înființată în 2007 de către frații Mihai și Cristian Logofătu și s-a focusat inițial pe furnizarea de training IT ca ulterior să introducă după câțiva ani și divizia de integrare IT&C. Compania a fost listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București în aprilie 2015, după o infuzie de capital din partea fondului polonez de tip pre-IPO, Carpathia Capital. De la listarea sa în aprilie 2015 până astăzi, Bittnet a reușit să atragă aproximativ 10 milioane de euro prin mecanismele pieței de capital - majorări de capital, emisiuni de obligațiuni, precum și prin distribuirea profiturilor acumulate sub formă de acțiuni gratuite. In prezent, Bittnet este un grup de companii axat pe două domenii principale de activitate - tehnologie și educație tehnologică și include următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, Equatorial, Elian Solutions și Academia Credis. 

Bittnet Group estimează venituri consolidate de 125 de milioane de lei în 2020, care vor genera un EBITDA de 9,5 milioane de lei și un profit net de 2,5 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet group
e-commerce