Grupul Kané primește o investiție de la Autonom Ventures și se evaluează la peste 20 milioane lei

Grupul Kané primește o investiție de la Autonom Ventures și se evaluează la peste 20 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2022

Autonom Ventures, fondat de frații Dan și Marius Ștefan, investește în Grupul Kané, care reunește mai multe branduri HoReCa, și se alătură astfel antreprenorului tech Ciprian Morar, fondator Lateral, și investitorilor existenți Andrei Pitiș, fondator Simple Capital, și Mihaelei Mitroi, expert fiscal, ex-Partener EY.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kané a atras o investiție de 1,8 milioane lei și evaluează compania la peste 20 milioane lei.

Fondat de Răzvan Crișan și David Maguet în 2014 și dezvoltat împreună cu Ciprian Morar din 2016, Grupul Kané a creat o serie de branduri precum Kané - New Romanian Cuisine, M60 Specialty Coffee, Mamizza - Mother of Pizza, Mercato Kultur și platforma Localnicii.

ULTIMA ORĂ Just Eat Takeaway.com iese din România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Just Eat Takeaway.com iese din România

„Când am început în acest domeniu, mi s-a pus în față următoare statistică: 9 din 10 restaurante independente eșuează în primul an de viață. Încă din 2014 am tot căutat o soluție la aceasta problema și cred că într-un final am găsit un model de business care funcționează. Cele mai bune restaurante din lume sunt construite în jurul unei echipe foarte talentate care de regulă fac ceva unicat. Pe de altă parte, ca să deschizi restaurantul visurilor tale, trebuie mai întâi să faci ceea ce este de fapt o investiție imobiliară, care de multe ori este uriașă pentru cineva la început de drum”, spune Răzvan Crișan, co-fondator Kané Group.

La nivel de Grup, compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de peste 8 milioane lei și estimează să încheie anul 2022 cu o creștere de peste 130%. Obiectivul pentru anul 2025 fiind atingerea unei cifre de afaceri de 50 milioane lei.

Autonom Ventures reprezintă divizia de investiții a familiei Ștefan. Fondată în 2021, aceasta a fost creată cu scopul de a sprijini și de a accelera dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale românești, mici și mijlocii. Până în prezent, Marius și Dan Ștefan au investit direct și indirect în peste 50 de start-up-uri de mobilitate, tehnologie, retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul kané
autonom ventures
horeca