Grupul Otter Distribution continuă extinderea rețelei Tezyo

Grupul Otter Distribution continuă extinderea rețelei Tezyo
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2019

Grupul de încălțăminte Otter Distribution, controlat de omul de afaceri Filip Schwartz, și-a continuat extinderea pe piața românească de retail pentru încălțăminte și accesorii prin intermediul brandului Tezyo și a ajuns la 36 de magazine sub acest brand prin transformarea ultimelor magazine Otter în magazine Tezyo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„După aproximativ trei ani și jumătate de la lansarea  conceptului de magazin Tezyo by Otter Distribution, astăzi vorbim de o rețea de 36 de magazine la nivel național și 2 magazine la nivel regional în Cehia”  spune Filip Schwartz, fondatorul grupului.

El va continua extinderea rețelei sale de magazine, la nivel de grup, anul acesta urmând să se mai deschidă încă trei magazine noi la nivel național.

FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs la care a fost detectată Salmonella CITEȘTE ȘI FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs la care a fost detectată Salmonella

Grupul Otter Distribution a avut o cifră de afaceri în 2018 ușor peste 39,5 milioane euro, în creștere cu 8% față de anul anterior.

Filip Schwartz este acționar minoritar și în cadrul clinicilor medicale RomGerMed, controlate de fratele său Sam Dorian Schwartz.

Compania Otter Distribution a fost înființată în 1997, având obiect de activitate comercializarea produselor de încaltaminte, marochinărie și accesorii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
otter distribution
tezyo