H&M bifează pe 24 noiembrie al treilea magazin din Ploiești și al 51-lea al rețelei în România

H&M bifează pe 24 noiembrie al treilea magazin din Ploiești și al 51-lea al rețelei în România
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 15 nov 2016

Retailerul suedez de fashion H&M deschide, pe 24 noiembrie, un nou magazin în Ploiești, în centrul comercial Winmarkt, al treilea din acest oraș și al 51-lea al rețelei din România, porivit unui anunț al companiei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

H&M mai deține magazine în centrele comerciale AFI Ploiești și Ploiești Shopping City.

Retailerul este prezent în România din 2011 și a avut vânzări de 1,51 miliarde de coroane suedeze (161,7 milioane euro) pe piața locală în primele nouă luni ale anului fiscal (1 decembrie 2015 – 31 august 2016), în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior.

În lei, H&M România a raportat o creștere a vânzărilor, încluzând TVA, de 20%, potrivit raportului financiar al grupului.

De la începutul anului, H&M a deschis încă șase magazine în București (Park Lake și Veranda), Craiova, Satu Mare, Focșani și Timișoara. Grupul va inaugura pe 17 noiembrie și un magazin în Iulius Mall Iași. 

Grupul Hennes&Mauritz (H&M), fondat în Suedia în 1947, deține în portofoliu șase branduri: H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday și &Other Stories. În România este prezent cu H&M și COS.

viewscnt
Afla mai multe despre
h&m
iulius mall
magazin