Heineken redeschide peste 60 de pub-uri în Marea Britanie, unde numărul acestor localuri este în continuă scădere

Heineken redeschide peste 60 de pub-uri în Marea Britanie, unde numărul acestor localuri este în continuă scădere
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mai 2024

Gigantul berii Heineken spune că investește 39 de milioane de lire sterline în sute de pub-uri din Marea Britanie și redeschide 62 de pub-uri închise în ultimii ani, transmite BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Compania spune că injecția de bani în lanțul său Star Pubs va crea peste 1.000 de noi locuri de muncă, scrie G4Media.ro.

Continuă scumpirile la mâncare CITEȘTE ȘI Continuă scumpirile la mâncare

Prin această mișcare, Star va face renovări în peste 600 de pub-uri, aproximativ un sfert din lanțul de 2.400 de unități.

Firma cu sediul în Olanda spune că locațiile care vor beneficia de îmbunătățiri reflectă modul în care mulți dintre clienții săi au redus numărul de navete în centrele orașelor.

Lucrările se vor „concentra pe transformarea pub-urilor obosite din zonele suburbane în localuri premium”, a precizat Heineken.

Investiția va include lucrări de „zonare subtilă” menite să le permită clienților să se bucure de diferite activități, cum ar fi vizionarea de sport și servirea mesei.

Lawson Mountstevens, directorul general al Star Pubs, a declarat: „Oamenii caută o valoare maximă din vizitele la localul lor.

Coreea de Sud amendeză distribuitorii de alimente pentru „shrinkflation” CITEȘTE ȘI Coreea de Sud amendeză distribuitorii de alimente pentru „shrinkflation”

„Își doresc împrejurimi minunate, mâncare și băutură, precum și activități care să le ofere un motiv în plus să iasă în oraș.”

Acesta și alte planuri similare dezvăluite de Heineken începând cu 2019 reprezintă investiții de 200 de milioane de lire sterline.

Potrivit cifrelor Asociației Britanice a Berii și a Puburilor, numărul de pub-uri din Marea Britanie este în continuă scădere, urmând ca în 2023 să se închidă aproximativ 500 de pub-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
heineken
pub
marea britanie