Hipermarketurile Real din România, vânzări de 57 milioane euro în anul fiscal 2015/2016

Hipermarketurile Real din România, vânzări de 57 milioane euro în anul fiscal 2015/2016
scris 14 dec 2016

Vânzările celor patru hipermarketuri Real pe care grupul german Metro le mai deține în România s-au situat, în anul fiscal 2015/2016, la 57 milioane euro, în creștere de la 49 milioane euro în 2014/2015, potrivit datelor din raportul grupului german Metro.

Grupul a rămas cu cele patru magazine din Arad, Constanța, Oradea și Suceava, după condițiile impuse de Consiliul Concurenței pentru realizarea tranzacției cu Auchan. Cele patru hipermarketuri sunt la vânzare.

În 2012, grupul german a vândut 20 de magazine Real din România către retailerul francez Auchan, într-o tranzacție de 1,1 miliarde euro, care a inclus și unitățile din Ucraina, Polonia și Rusia.

Război între branduri pe piața de retail. Deținătorii mărcii DOMO acuză CEL.ro de folosirea nelegală a numelui de domeniu și înregistrarea abuzivă a mărcii la OSIM CITEȘTE ȘI Război între branduri pe piața de retail. Deținătorii mărcii DOMO acuză CEL.ro de folosirea nelegală a numelui de domeniu și înregistrarea abuzivă a mărcii la OSIM

Auchan a plătit 257 milioane euro pentru achiziția hipermarketurilor Real din România, respectiv a spațiilor în care funcționează o parte din magazine și galeriile comerciale atașate.

Grupul german Metro mai deține în România 25 de magazine cash&carry, cinci Metro Punct, un magazin online de birotică și are afiliate cîteva sute de magazine de proximitate La Doi Pași.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
real
vanzari
metro