Immofinanz aduce un nou brand pe piața de retail românească, VIVO!, sub care vrea să opereze mall-urile

Immofinanz aduce un nou brand pe piața de retail românească, VIVO!, sub care vrea să opereze mall-urile
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2016

Grupul austriac Immofinanz aduce un nou brand pe piața de retail românească, VIVO!, sub care va opera cele patru centre comerciale pe care le deține, Maritimo Shopping Center Constanța, Pitești Mall, Polus Center Cluj și Gold Plaza Baia Mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conceptul VIVO! este bazat pe o înaltă standardizare și de aceea este foarte potrivit proiectelor pe care le vom dezvolta. Planurile vizează, de asemenea, utilizarea branduluii VIVO!, cel mai probabil și peste 12 centre existente pe care le deținem, se arată într-un raport financiar al companiei.

Mallurile vizate pentru rebranduire includ și portofoliul din România, cu o suprafață de 147.824 metri pătrați, ocupată în proporție de 94,6%. 

Totodată, Immofinanz menționează că are în vedere introducerea și a unui nou concept de proiecte de retail sub forma de parcuri comerciale, sub brandul STOP.SHOP., în Austria și Europa de Est, planurile pentru România fiind în stadiul de proiect. 

Noi chiriași în birourile Immofinanz și prelungiri de contracte pentru 10% din suprafața deținută CITEȘTE ȘI Noi chiriași în birourile Immofinanz și prelungiri de contracte pentru 10% din suprafața deținută

Immofinanz deține în România un portofoliu imobiliar evaluat la peste 907 milioane de euro, cele mai multe clădiri de birouri în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
vivo
rebrand