Investiția Taco Bell în primul restaurant din România este de 350.000 euro

Investiția Taco Bell în primul restaurant din România este de 350.000 euro
scris 11 oct 2017

Investiția Taco Bell în primul restaurant din România este de 350.000 euro, a anunțat Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din România.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Lanțul de fast-food aparține de grupul american Yum! Brands. În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză, brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Oamenii de afaceri Radu Dimofte, Nicolae Badea și Lucian Vlad, care dețin Sphera Franchise Group, reunind companiile care dețin brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery pe mai multe piețe, au anunțat oficial că vor să listeze un pachet minoritar de acțiuni pe bursa de la București.

Recent, Taco Bell a deschis primul restaurant în Olanda și vrea să se mai extindă și în Spania, Guatemala, Coreea de Sud, Marea Britanie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
baneasa shopping city
taco bell