Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, a anunțat când deschide primul restaurant în România

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, a anunțat când deschide primul restaurant în România
scris 2 oct 2017

Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell deschide în Băneasa Shopping City primul restaurant din România pe 12 octombrie, după cum au anunțat reprezentanții companiei pe pagina de Facebook.

Taco Bell oferă produse de inspirație mexicană, precum Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos și Crunchwraps.

Recent, Taco Bell a deschis primul restaurant în Olanda și vrea să se mai extindă și în Spania, Guatemala, Coreea de Sud, Marea Britanie.

Cei mai mulți români au ales să-și petrească în țară concediul din acest an CITEȘTE ȘI Cei mai mulți români au ales să-și petrească în țară concediul din acest an

Astăzi, grupul operează peste 43.000 de restaurante fast food în 135 de țări, din care 6.500 sunt localuri Taco Bell. Obiectivul companiei este de a realiza vânzări globale de 15 miliarde de dolari și a deține 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Lanțul de fast-food aparține de grupul american Yum! Brands. În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză, brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery. 

viewscnt
Afla mai multe despre
taco bell
fast food cu specific mexican
baneasa shopping city
taco bell lromania