iPhone X este disponibil de astăzi în România. La ce preț poate fi cumpărat de la retaileri

iPhone X este disponibil de astăzi în România. La ce preț poate fi cumpărat de la retaileri
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2017

iPhone X este disponibil de astăzi pentru precomenzi în România, livrările urmând să fie efectuate începând cu 3 noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult timp înainte pe Profit Insider

Retailerul Quickmobile a anunțat telefonul poate fi cumpărat la prețuri, stabilite în monedă națională, ce pleacă de la 5.299.9 lei pentru modelul de 64GB LTE 4G, model argintiu și negru. Modelul iPhone X 256GB LTE 4G, argintiu sau negru, costă 6.099,90 lei.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

La Vodafone, modelul iPhone X 64GB Negru 4G+ este disponibil pentru precomandă la prețul de 649 euro cu abonament și 1.119 euro preț fără abonament.

FOTO Statul a lansat operațiunea de transformare a cinematografului Favorit în Centru Cultural European, contract de 10 milioane euro blocat 6 ani de birocrație. Cinematograful este o ruină, ieșind din circuit de 20 ani CITEȘTE ȘI FOTO Statul a lansat operațiunea de transformare a cinematografului Favorit în Centru Cultural European, contract de 10 milioane euro blocat 6 ani de birocrație. Cinematograful este o ruină, ieșind din circuit de 20 ani

Modelul iPhone X 256GB Negru 4G+ este disponibil pentru precomandă la 799 euro cu abonament și 1.289 euro fără abonament.

La Orange, modelul de 64GB nu este disponibil, în timp ce modelul iPhone X 256 costă 899 euro cu abonament.

La Telekom, modelul iPhone X 64GB argintiu și stelar costă 5.299 lei fără abonament și 3.199 lei cu abonament. Modelul iPhone X 256GB argintiu și stelar costă 5.999 lei fără abonament și 3.998,99 lei cu abonament.

În SUA, iPhone X 64 GB, cel mai ieftin model, va costa 999 de dolari.

Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru \ CITEȘTE ȘI Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru "Palatul Bursei", din fața BNR

iPhone X dispune de un design din sticlă și oțel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învățare artificială, realitate augmentată și experiențe intense ale jocurilor 3D, încărcare wireless și Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare și sigură de deblocare, de autentificare și de plată.

Camera frontală TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime și dispune de Animjoi, captând și analizând peste 50 de mișcări diferite ale mușchilor faciali pentru a oferi viață emoji-urilor într-o manieră nouă și amuzantă. Camera principală este complet nouă și dispune de stabilizare optică dublă a imaginii și include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătățit proiectat de Apple, precum și funcția Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor să realizeze fotografii și clipuri uimitoare. Sticla de pe fața și de pe spatele iPhone X este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver și space gray. 

Firma de brokeraj Bernstein arată o cerere substanțială, nu excepțională, pentru noul dispozitiv, aproximativ o treime din respondenți intenționând să cumpere telefonul.

viewscnt
Afla mai multe despre
quickmobile
phone x