Cererea pentru iPhone X va fi substanțială, dar nu excepțională - studiu

Cererea pentru iPhone X va fi substanțială, dar nu excepțională - studiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2017

Cu câteva zile înainte ca Apple să lanseze precomenzile pentru mult-așteptatul iPhone X, un studiu realizat de firma de brokeraj Bernstein arată o cerere substanțială, nu excepțională, pentru noul dispozitiv, aproximativ o treime din respondenți intenționând să cumpere telefonul, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Telefonul a fost lansat în septembrie. Precomenzile pentru iPhone X vor debuta pe 27 octombrie, urmând că livrările să fie făcute începând cu 3 noiembrie.

Agitația privind lansarea iPhone X pare să fie mai ridicată decât intenția de cumpărare, în condițiile în care 48% din respondenți au fost de acord că sunt "încântați de iPhone X", se arată în studiul realizat de Bernstein în rândul a 1.112 proprietari de iPhone-uri din SUA, Marea Britanie și China, citat de Agerpres.

FOTO Huawei lansează noi telefoane, inclusiv pentru piața din România CITEȘTE ȘI FOTO Huawei lansează noi telefoane, inclusiv pentru piața din România

Prin lansarea de noi modele Apple vrea să-și învingă pe plan global rivalele din China și Coreea de Sud, în competiția dură de pe piața telefoanelor mobile inteligente.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
studiu