Jumbo, cu activitatea dată peste cap, pregătește lansarea unui magazin online pentru România. Administratorul va avea sediul la Craiova

Jumbo, cu activitatea dată peste cap, pregătește lansarea unui magazin online pentru România. Administratorul va avea sediul la Craiova
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 2 feb 2021

Jumbo pregătește lansarea unui magazin online pentru România în acest an, mai târziu decât plănuia inițial, în contextul în care activitatea retailerului elen de jucării și decorațiuni a fost dată peste cap de pandemie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pandemia a obligat retailerul să amâne, anul trecut, lansarea magazinului online și a noului hipermarket pregătite pentru România.

Miele a încheiat 2020 în România cu o creștere de peste 34%. „Poate că înainte de pandemie mulți nu găteau acasă sau aveau personal pentru curățenie. De asemenea, mulți nu dețineau un espressor.” CITEȘTE ȘI Miele a încheiat 2020 în România cu o creștere de peste 34%. „Poate că înainte de pandemie mulți nu găteau acasă sau aveau personal pentru curățenie. De asemenea, mulți nu dețineau un espressor.”

Pe lângă România, Jumbo a amânat planurile de extindere și în Cipru și Grecia, unde urma să deschidă noi hipermaketuri tot în 2020. Totuși, în Cipru, compania a deschis, în luna mai, un magazin online.

În România, firma care se va ocupa de administrarea viitorului magazin online, Jumbo.ro, va avea sediul la Craiova, unde compania are în plan și un nou hipermarket, a cărui data de deschidere este momentan incertă.

Vânzările Jumbo au scăzut cu aproape o cincime în 2020, un an “de supraviețuire” pentru retaileri, în contextul închiderii magazinelor non-esențiale ca răspuns la pandemia de Covid-19.

Jumbo deține o rețea de 80 de hipermarketuri de jucării, dintre care 52 în Grecia, 14 în România, 9 în Bulgaria și 5 în Cipru, precum și două magazine online, operate din Grecia și, respectiv din Cipru.

viewscnt
Afla mai multe despre
jumbo
magazin jucarii
jumbo online
jumbo craiova
jumbo romania
vanzari jumbo