Jupiter City Shopping Center din Pitești devine Supernova Pitești și se extinde cu un parc de retail

Jupiter City Shopping Center din Pitești devine Supernova Pitești și se extinde cu un parc de retail
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2022

Centrul comercial Jupiter City Shopping Center din Pitești devine Supernova Pitești și anunță extinderea cu un nou parc de retail începând cu data de 14 aprilie 2022, ca parte dintr-o investiție totală ce se ridică la 20 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma extinderii, Supernova Pitești a ajuns la o suprafață închiriabilă de aproximativ 53.000 de metri pătrați, găzduind peste 70 de chiriași și noi magazine.

Tranzacție surpriză - Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, cumpără 30% din Farmacia Tei și Bebe Tei CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză - Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, cumpără 30% din Farmacia Tei și Bebe Tei

După intrarea pe piața din România, grupul austriac și-a consolidat poziția pe piața locală, incluzând în portofoliul său șase centre comerciale Cora, pe care le-a achiziționat de la Grupurile Louis Delhaize și Galimmo la finalul anului trecut. Supernova Group se numără printre cele mai importante companii private de imobiliare axate pe proprietăți de retail de top din Europa Centrală și de Est.

Centrul comercial Jupiter City a fost deschis în 2008.

viewscnt
Afla mai multe despre
jupiter city shopping center
supernova pitești