KFC a deschis primul Coffee Corner din România, în Unirea Shopping Center din București

KFC a deschis primul Coffee Corner din România, în Unirea Shopping Center din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2017

KFC România a deschis primul Coffee Corner în incinta restaurantului KFC Unirea din București. Cu o investiție de peste 100.000 de euro, Coffee Corner-ul are un spațiu dedicat, în restaurantul KFC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă mai multe sortimente de cafea, clienții au la dispoziție și o diversitate de prăjituri și produse de viennoiserie, precum croissants sau pain au chocolat, și alte băuturi calde și reci.  

“Deschiderea primului Coffee Corner a fost un pas natural pe care KFC îl face în România. Am ales zona centrală datorită traficului intens, în toate momentele zilei”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.

Intersecția de sub Podul Otopeni va fi reconfigurată. Două sensuri giratorii noi vor încerca să pună capăt aglomerației CITEȘTE ȘI Intersecția de sub Podul Otopeni va fi reconfigurată. Două sensuri giratorii noi vor încerca să pună capăt aglomerației

În România, lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network și numără 63 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează și două restaurante la Chișinău, Republica Moldova. Adaugam si noul restaurant din Verona, Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
unirea shopping center
coffee corner