KFC a investit 350.000 euro într-un nou restaurant din Arad

KFC a investit 350.000 euro într-un nou restaurant din Arad
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2017

KFC a investit 350.000 euro într-un nou restaurant în Arad și ajunge la 66 de unități în România. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cel de-al doilea restaurant KFC din Arad este situat în zona de food-court din Atrium Mall, iar odată cu această deschidere vor fi create 40 noi locuri de muncă. 

Grupul danez Rockwool, implicat în renovarea Turnului Eiffel din Paris și a Arenei O2 din Londra, deschide prima fabrică în România, investiție de 50 milioane euro CITEȘTE ȘI Grupul danez Rockwool, implicat în renovarea Turnului Eiffel din Paris și a Arenei O2 din Londra, deschide prima fabrică în România, investiție de 50 milioane euro

KFC funcționează sub umbrela Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din România, care mai deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Grupul a intrat acum pe bursa București.

În România, lanțul de restaurante KFC are 65 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
arad