KFC - Gafă în Germania pentru care își cere scuze

KFC - Gafă în Germania pentru care își cere scuze

Foto dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2022

KFC și-a cerut scuze după ce a trimis un mesaj promoțional pe aplicația sa din Germania, care face referire la Noaptea de Cristal, din 1938, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gigantul american al puiului prăjit a trimis această notificare către utilizatorii aplicației sale din Germania, atrăgându-și o ploaie de critici.

INFOGRAFICE 42% din totalul companiilor de impact sunt companii restructurabile sau în insolvență iminentă CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE 42% din totalul companiilor de impact sunt companii restructurabile sau în insolvență iminentă

Ulterior, KFC a trimis un nou mesaj în care spune că a fost vorba de o "greșeală", scrie Agerpres.

"În urma unei erori în sistemul nostru, am trimis un mesaj incorect și nepotrivit prin intermediul aplicației noastre", a explicat KFC. "Ne pare rău, ne vom revizui imediat procedurile interne pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla", a anunțat gigantul american.

Într-o declarație pentru revista „Newsweek”, KFC Germania a pus mesajul pe seama unei erori. Lanțul de fast-food a motivat că ”notificarea automată” a fost ”legată de calendare care includ zilele naționale”.

viewscnt
Afla mai multe despre
kristallnacht
kfc