KFC, Pizza Hut, Taco Bell închid restaurantele și mențin doar serviciul de livrare și drive-in

KFC, Pizza Hut, Taco Bell închid restaurantele și mențin doar serviciul de livrare și drive-in
scris 20 mar 2020

Sphera Franchise Group anunță închiderea unor restaurante din portofoliul său, în România, ca urmare a unei ordonanțe dispuse de Ministerul de Interne prin care se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Ca urmare, KFC și Pizza Hut Delivery vor continua să servească produse clienților numai prin serviciul de livrare al celor două branduri, precum și pe liniile de acces autoturisme ale restaurantelor KFC de tip Drive Thru din București și din țară. Restaurantele Pizza Hut Dine-in (cu sală) și Taco Bell vor rămâne închise până la noi decizii ale autorităților.

EXCLUSIV Proprietarii de restaurante se reprofilează după ce Guvernul le-a închis localurile. Mircea Dinescu intră pe nișa de livrări și le va trimite pachete clienților. Cu tot cu lăutari purtând măști medicale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarii de restaurante se reprofilează după ce Guvernul le-a închis localurile. Mircea Dinescu intră pe nișa de livrări și le va trimite pachete clienților. Cu tot cu lăutari purtând măști medicale

Măsura a fost anunțată are ca scop prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus. Ordonanța prevede și faptul că este permisă comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România, operând în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell în România, și KFC în Republica Moldova și Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc
pizza hut delivery