La Fântâna intră pe piața apelor îmbuteliate

La Fântâna intră pe piața apelor îmbuteliate
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 19 oct 2016

La Fântâna, furnizor de apă și cafea pentru companii din România și Serbia, intră pe piața apelor îmbuteliate la 0,5 litri cu La Fântâna – Apă de izvor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul produs completează gama de servicii de furnizare de apă, care include watercooler cu apă la bidon de 19 litri, watercooler-purificator de apă și apă de izvor la cutie de 10 litri.

”În ultimii doi ani am făcut pași importanți pentru poziționarea companiei ca furnizor de servicii de apă și cafea. Deși am alocat resurse importante pentru dezvoltarea afacerii pe segmentul de cafea, urmărim în continuare să extindem competențele pe serviciile de apă.”, a declarat Cristian Amza, CEO La Fântâna Group.

La Fântâna – Apă de izvor 0,5l este disponibilă în variantele plată și carbogazoasă și poate fi livrată atât clienților companii, cât și persoanelor fizice.

Oresa și antreprenorul Cristian Amza au finalizat achiziția La Fântâna CITEȘTE ȘI Oresa și antreprenorul Cristian Amza au finalizat achiziția La Fântâna

Apa este extrasă din zona Mitrovo Polje din Serbia și este îmbuteliată la unitatea proprie din această țară.

În 2015, grupul La Fântâna a raportat o cifră de afaceri consolidată de peste 42 milioane euro și un profit brut consolidat de 5,03 milioane euro (conform IFRS) din servicii asigurate pentru mai mult de 50.000 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
la fântâna
apă
îmbuteliată