LaDorna intră în portofoliul de produse folosite de lanțul de cafenele 5 to go

LaDorna intră în portofoliul de produse folosite de lanțul de cafenele 5 to go
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2017

Brandul de lactate LaDorna și lanțul de cafenele 5 to go au încheiat un parteneriat prin care laptele folosit în cele 65 de cafenele din România va fi furnizat de către producătorul de lactate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

“După o introspecție atentă asupra pieței producătorilor locali de lactate, am decis să colaborăm cu LaDorna, un brand românesc, la fel ca și 5 to go”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Grupul care deține brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery vrea să ia de pe bursă până la 324 milioane lei. Valoarea de piață a companiei ar putea ajunge la 1,28 miliarde lei CITEȘTE ȘI Grupul care deține brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery vrea să ia de pe bursă până la 324 milioane lei. Valoarea de piață a companiei ar putea ajunge la 1,28 miliarde lei

Planul lui Radu Savopol pe termen mediu este de a atinge 100 de unități până la finalul anului viitor și lansarea a încă două noi concepte, 5 To Go coffee spot și 5 To Go+ în următorul an.

Brandul LaDorna este deținut de francezii de la Lactalis.

viewscnt
Afla mai multe despre
ladorna
5 to go
lapte