Lensa a deschis luna această primul MegaStore de pe piața de ochelari din România

Lensa a deschis luna această primul MegaStore de pe piața de ochelari din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2019

Retailerul online de optică Lensa, deținut de antreprenorii Daniel Crăciun (29 ani) și Florin Niță (41 ani), a deschis în București un MegaStore cu un spațiu efectiv de vânzare de 500 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul MegaStore Lensa concentrează, într-un singur loc, colecții de peste 3.000 de modele de ochelari, de la 90 de branduri de renume, printre care Ray-Ban, Police, Guess, Polarizen, Vogue, Silhouette, Hawkers, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Balenciaga și Polaroid.

Showroom-ul Lensa se află în apropiere de mall-ul Afi Cotroceni din Capitală, aproape de vechea unitate, scrie News.ro. În ultimii trei ani, Lensa a investit în extindere, pornind de la o suprafață de doar 30 mp, în 2016 și ajungând la 500 de metri pătrați în 2019.

Compania Wow Air și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile, punând mii de pasageri în situația de a căuta alternative CITEȘTE ȘI Compania Wow Air și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile, punând mii de pasageri în situația de a căuta alternative

Anul trecut, peste un sfert din vânzările Lensa.ro au fost realizate în showroom, în timp ce restul au fost comenzi online.

”În primele 3 luni ale anului, Lensa.ro a realizat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro din comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Vânzările cumulate de ochelari au fost de aproximativ 10.000 de bucăți, în această perioada”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
lensa
mega store
ochelari