Mari rețele comerciale din România anunță că sunt pregătite cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare

Mari rețele comerciale din România anunță că sunt pregătite cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare
scris 6 nov 2020

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a anunțat vineri că magazinele membre sunt pregătite, atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o ușoară creștere a cererii și numărului de consumatori.

"Magazinele membrilor Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite – atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o ușoară creștere a cererii și numărului de consumatori", arată asociația.

Livrarea și vânzarea pentru acasă de mâncare și băuturi - interzise pe timpul nopții la Paris CITEȘTE ȘI Livrarea și vânzarea pentru acasă de mâncare și băuturi - interzise pe timpul nopții la Paris

AMRCR îi asigură pe toți care sunt clienți ai magazinelor membrilor asociației că la nivelul acestora sunt luate toate măsurile sanitare necesare, iar personalul este organizat pentru a asigura funcționarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale, scrie News.ro.

"Vă informăm că au fost revăzute procedurile de transport și aprovizionare, se analizează oportunități suplimentare pentru produsele și producătorii locali, precum și soluțiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare", arată asociația.

AMRCR face un apel către toți consumatorii să țină seama de condițiile privind autoprotecția (purtarea măștii, păstrarea distanței de siguranță etc.) și să respecte indicațiile personalului de pază și ordine în ceea ce privește accesul în magazine.

"Totodată, îi asigurăm pe toți clienții că magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare. AMRCR este în contact și coordonare permanentă cu autoritățile centrale pentru orice chestiune legată de buna funcționare a magazinelor și respectarea tuturor reglementărilor în vigoare", menționează AMRCR.

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a fost înființată în anul 2003 și grupează următoarele 21 companii din retailul alimentar și nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, DM Drogerie Markt, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Jumbo, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi, Selgros.

AMRCR este membră a Confederației Patronale ”Concordia” și a organizației EuroCommerce.

viewscnt
Afla mai multe despre
amrcr
alimente