McDonald’s intră într-un nou oraș din România

McDonald’s intră într-un nou oraș din România
scris 19 dec 2018

Lanțul de restaurante McDonald’s, cel mai mare jucător de pe piața locală de restaurante cu servire rapidă, intră pe piața din Brăila printr-o unitate de tip drive-throug.

Noul restaurant McDonald’s va avea o suprafață de aproximativ 360 de metri pătrați si se va întinde pe un teren de circa 1.000 de metri pătrați.

SONDAJ Cât cheltuie românii pentru cadourile de Crăciun CITEȘTE ȘI SONDAJ Cât cheltuie românii pentru cadourile de Crăciun

Premier Restaurants Romania, compania care operează brandul McDonald’s în România, are ȋn momentul de față o rețea de 76 de restaurante în 23 de orașe din țară.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald’s
restaurante