McDonald’s România ajunge la 68 de restaurante, după deschiderea noii unități din centrul comercial ParkLake

McDonald’s România ajunge la 68 de restaurante, după deschiderea noii unități din centrul comercial ParkLake
scris 1 sep 2016

Rețeaua McDonald’s din România ajunge la 68 de restaurante, după ce o nouă unitate a fost deschisă în centrul comercial ParkLake. Acesta este primul restaurant din cadrul unui mall care include și cafeneaua McCafé, dar și o nouă platformă de operare.

În urma unei investiții de 2.5 mil lei, noul restaurant se întinde pe o suprafață de 118 m2 și creează 60 de noi locuri de muncă.

McDonald’s ParkLake Plaza este primul restaurant din România în care va fi introdus noul sistem de operare (Platform Integration) ce presupune o schimbare importantă a modului de organizare a bucătariei dar și a experienței clienților în restaurant (prin digitalizare).

McDonald’s România a obținut anul trecut un profit de aproape 45 de milioane de lei, de trei ori mai mare decât în 2014 CITEȘTE ȘI McDonald’s România a obținut anul trecut un profit de aproape 45 de milioane de lei, de trei ori mai mare decât în 2014

“Obiectivul nostru este să rămânem cel mai mare lanț de restaurante din România dar și cel mai apreciat. Recordul de clienți din luna iulie – 6.5 milioane– ne-a dovedit încă o dată că suntem locul preferat de luat masa pentru milioane de persoane și că ambițiile noastre de creștere sunt realizabile. De aceea, accelerăm planurile de extindere și modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important în această direcție”, a spus Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajați și primește zilnic peste 190.000 clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
parklake
mccafé
digitalizare