Mega Image a deschis încă patru magazine în București și Clinceni

Mega Image a deschis încă patru magazine în București și Clinceni
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 27 nov 2015

Mega Image a deschis vineri încă patru magazine, dintre care trei supermarketuri Mega Image în București și un magazin de proximitate Shop&Go în Clinceni, județul Ilfov, rețeaua retailerului ajungând la 456 de unități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mega Image George Enescu este situat pe Str. George Enescu, din sectorul 1, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 440 metri pătrați. Acest magazin a avut anterior formatul Shop&Go și, în urma unei perioade de reamenajare, a fost redeschis sub formatul Mega Image.

Mega Image Mizil este situat pe str. Mizil, din sectorul 3, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 411 metri pătrați.

Mega Image Piața Chibrit este situat pe Bld. Ion Mihalache, din sectorul 1, și se întinde pe circa 85 metri pătrați.

Shop&Go din Clinceni are o suprafață de vânzare de aproximativ 411 metri pătrați.

Fondat în 1995, Mega Image, deținut de grupul belgian Delhaize, este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, prezent în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, cu magazine sub mărcile Mega Image (209), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
magazine