Metro retrage de la comercializare în România pulpe de pui congelate, găsite contaminate. A doua oară în ultimele luni când retrage de la același producător

Metro retrage de la comercializare în România pulpe de pui congelate, găsite contaminate. A doua oară în ultimele luni când retrage de la același producător
scris 25 ian 2022

Rețeaua de hipermarketuri Metro Cash & Carry Romania a anunțat că retrage de la comercializare și de la clienți pulpe de pui superioare cu spate, congelate, produse de Superdrob SA, pentru că a fost constatată prezența Salmonella enteritidis, potrivit unui anunț postat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Conform acestui anunț loturile retrase de la comercializare sunt 14221 și 14421, iar data de expirare a produselor este 23 octombrie 2022.

Produsul a fost comercializat în mai multe magazine Metro din București, Constanța, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș.

VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes

„În cazul în care ați cumpărat produsul menționat, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 04.02.2022, urmând să primiți contravaloarea acestuia. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident”, se arată în anunțul retailerului.

Este a doua oară în ultimele luni când Metro retrage de la comercializare produse care aparțin companiei poloneze Superdrob, arată Agerpres.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

În luna noiembrie a anului trecut, retailerul anunța că a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a unor pulpe de pui superioare cu spate, congelate, de la producătorul polonez Superdrob SA, din cauza prezenței Salmonella Enteritidis în aceste produse.

Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza).

viewscnt
Afla mai multe despre
metro
pulpe